Edelsteentherapie

Welke trillingsfrequentie een edelsteen heeft is afhankelijk van de samenstelling, de kleur, helderheid en vorm.

Bij Edelsteentherapie gaan we kijken welke edelstenen belangrijk zijn om je in balans te krijgen. Gekeken wordt naar de klacht, betrokken Chakra, kleur van de steen en psychische betekenis van de klacht .

Edelstenen zenden krachtige vibraties en frequenties uit. Ze brengen lichaam en geest in evenwicht en hebben een genezende werking. We leggen ze op je lichaam op de betreffende Chakra’s,zodat ze kunnen inwerken en versterken waar nodig.

 Chakra’s zijn energiewielen die onze levensenergie verdelen. Ze zorgen dat we goed kunnen functioneren door energie door ons lichaam te transporteren en onze levenskracht optimaal te houden. Als problemen uit ons dagelijks leven niet worden opgelost, kan er in een of meerdere chakra’s een blokkade of tekort ontstaan. Dit leidt tot ziekte en ongemakken en verstoringen van zowel geest, lichaam als ook gevoel. Ons energietransport is dan verstoord, door dit evenwicht te herstellen met edelstenen voel je je direct al beter in je vel.

Edelsteentherapie werkt na de behandeling nog door, daarom is het van belang veel water tot je te nemen om evt. losgekomen gif/afvalstoffen af te kunnen voeren.

Een uitgemeten edelsteen dragen kan in sommige gevallen het geheel waar nodig versterken