Dreadlocks! Actie voor onderzoeken naar Kanker

bob marleyDreadlocks! Actie voor onderzoeken naar kanker

 

Mijn motto: Als  je dromen kunt waarmaken moet je het gewoon doen!
Mijn droom: Weer dreadlocks, om iedereen te laten zien dat ik van Reggae muziek hou en ik me diep in mijn hart een Rasta voel!

Doel:
Geld inzamelen per dreadlock voor onderzoeken naar kanker (Ik weet nu nog niet hoeveel dreads er van mijn haar gemaakt kunnen worden, mogelijk tussen de 50 en 80 stuks. Je kunt al inzetten voor 0,10 per dread!)
Het aantal dreadlocks is bekend!

Waarom:
Ik heb zelf ondervonden hoe het is om een zeldzame vorm van kanker te hebben. Ik hoop op deze manier geld in te zamelen voor meer onderzoeken voor zeldzame vormen van kanker, zodat de lange onzekere weg die ik gelopen heb, niet voor anderen nodig is.

Wanneer worden de dreadlocks gezet:
 11 mei 2013, ter ere van mijn grote reggae idool Bob Marley, die 32 jaar geleden op deze dag aan kanker gestorven is.

Hoe doe je mee:
Je bepaalt zelf het bedrag wat je per dreadlock wil bijdragen. (minimaal €0,10 per dreadlock) Het bedrag wat je hebt opgegeven wordt later vermenigvuldigd met het aantal dreadlocks op mijn hoofd.
Je kunt vanaf nu alleen nog meedoen met een eigen gekozen vast bedrag omdat de hoeveelheid dreadlocks bekend zijn! Alle bedragen zijn welkom, zeker ook de kleine!

Meld mij persoonlijk als je wilt meedoen, via praktijkmakesense@gmail.com, Facebook of Twitter en zet hierin duidelijk je naam en e-mail en het bedrag waarmee je mee wilt doen!

12 mei maak ik bekend hoeveel dreadlocks ik op mijn hoofd heb en kan het afgesproken bedrag overgemaakt worden op het dan gegeven rekeningnummer.

Bij deze maak ik bekend dat er 109 dreadlocks in mijn haar gegaan zijn, veel meer als we hadden verwacht, maar super om zoveel geld te kunnen ophalen voor een goed doel.
Doneren kan de hele maand mei nog!
Je kunt vanaf nu alleen nog meedoen met een eigen gekozen vast bedrag omdat de hoeveelheid dreadlocks bekend zijn! Alle bedragen zijn welkom, zeker ook de kleine!

Half juni hoop ik dan een “super”cheque te kunnen overhandigen aan KWF Kankerbestrijding.
Volg mij op Facebook dan kun je zien hoe deze sponsoringactie verloopt!

Als je dromen kunt waarmaken moet je het doen!
Maak jij samen met mij dromen van anderen waar?

 Marjan van Putten
kwf logo