Holistic Pulsing

Dit is een zachte massagetechniek geschikt voor jong en oud. Het brengt problemen aan het licht, en werkt ondersteunend in het proces.

De techniek bestaat uit ritmische wiegen en stretchen van het lichaam. De pulsen variëren van klein tot groot en van zacht tot krachtig, van gelijkmatig tot verrassend. De beweging die ik inzet wordt door het lichaam overgenomen en resoneert door het hele lichaam heen. Het wordt voelbaar wat er in je leeft en het nodigt uit hier ruimte aan te geven, zowel aan prettige als ook aan minder prettige gewaarwordingen.

 “Holistic Pulsen is te vergelijken met een steen die je in het water gooit, waardoor er steeds meer golfjes ontstaan”

Holistic Pulsen laat je ervaren dat je via vriendelijkheid en zachtheid kan genezen in plaats er hard voor te moeten werken. De organen worden wakker geschud en de emoties komen vrij.

Het continue ritme van het pulsen kan leiden tot een diepe meditatieve staat, kalmering van het zenuwstelsel en het stimuleert het loslaten van gifstoffen uit het lichaam.

Tijdens de behandeling lees ik je lichaam, je zult soepel heen en weer bewegen maar waar je lichaam blokkeert zegt het iets over je emotionele thema’s die corresponderen met elk lichaamsdeel. Ik probeer al wiegend de blokkade op te heffen en later praten we over het thema, zodat je er zelf op kunt letten en het in balans kunt houden.