Gastenboek

Wil jij je ervaring met Praktijk “Make Sense”delen met anderen.
Mail je reactie naar ; praktijkmakesense@gmail.com
Ik dank je zeer voor de genome moeite!
Marjan

Hierbij mijn stukje voor je gastenboek.
Van mijn lerares hoorde ik over Sensi-therapie en kwam bij Praktijk “Make Sense” terecht. Ik heb sinds 2 jaar de diagnose MS en volgens de bedrijfsarts zat ik ook op het randje van een burn-out. Ik ben na 1 behandeling een heel ander mens geworden zowel lichamelijk als geestelijk! Helemaal blij met het snelle resultaat! Marjan dank je wel daarvoor.
Groetjes Helen 

Zoals aangegeven zal ik een stukje schrijven voor je website over mijn ervaring, dus bij deze:
Al jaren heb ik last van RSI. Ik heb al meerdere therapieën gevolgd, van OCA trainingen,Mensendieck therapie, Cesar therapie, Elektronen onderzoek, onderzoek op CTStot aan een haptonoom, maar helaas heeft de reguliere wijze tot op heden geen effect. Sinds ik bij jou loop voor de Guasha therapie en de Sensi therapie, merk ik dat ik aanzienlijk minder klachten/pijn heb. Het is verbasingwekkend voor mij te horen dat voeding veel effect heeft op de klachten. Hierben ik nooit op gewezen door de artsen en therapeutes. Sinds ik naast de therapieën bij je ook een ander voedingspatroon aanhoudt, zijn de klachten ook hierdoor alaanzienlijk afgenomen. Ik kan nog altijd niet 100% verklaren hoe het werkt, ik kan enkel zeggen dat het werkt. Zelfs degrootste sceptici onder de mensen zijn te overtuigen. Ook ik was ooit een scepticus en kan dus uit eigen ervaring zeggen dat je er gewoon open voor moetstaan, want het werkt echt! Ik kaniedereen alleen maar aanraden naar jou toe gaan en de klachten te bespreken enkijken of de therapie net zo’n succes is als bij mij. Ik zeg maar altijd tegen iedereen”Baat het niet, dan schaad het zeer zeker niet”. Mij heeft het zeer goed geholpen tot nu toe. Men dient zich enkel nog over de schroom heen te zetten om naar de alternatieve wijze te zoeken en schroom van de reguliere artsen om iemand daarheen door te verwijzen als hun methodes geen effect hebben.Ik heb je al bij velen aanbevolen die net als ik al jaren met klachten rondlopen. J.

Onze dochtertje van  2 jaar heeft veel last van jeuk gehad. Gelukkig kwamen we bij jou terecht. Je vertelde dat ze allergisch reageerde op rijst en wij deden dat nog wel iedere avond in haar flesje melk! Sinds we hiermee gestopt zijn gaat het veel beter met haar. En dat na 1 bezoek! Ontzettend bedankt! S.

Toen ik bij jouw kwam wist ik niks van de therapie. Toch kwam er telkens iets uit waar ik me niet bewust van was. Jij hebt me geleerd, dat jelichaam je alles zegt. Je zat er nooit naast, het klopte altijd. Je hebt me weer in balans gekregen. Je hebt me rijker gemaakt met mijn gezondheid en geest. Dat is de grootste rijkdom! Oprecht dank daarvoor! Mevr.L.

Vanaf zijn geboorte had mijn zoon last van overloop diarree. Na 2 jaar toch maar naar een kinderarts.Volgens de doktoren moest dit door laxeermiddelen te verhelpen zijn.  Het werd alleen maar erger! Gelukkig zag ik jouw artikel in de krant. Wat de doktoren na een jaar onderzoekingen niet voor elkaar kregen, lukte jou al na 1 sessie. Nu na de derde sessie heb ik een “happy” kind, zonder buikpijn en met een goede ontlasting. Daar ben ik je heel dankbaar voor. Moeder N.

Na jouw Sensi-therapie behandeling, de uitslagen, de te volgen methode gekoppeld aan je enthousiasme ben ik helemaal in de ban  van deze methode en ben van mening dat het positief werkt. De wijze waarop je als een professional een “Holistic Pulsing” hebt gegeven was geweldig en moet een goede uitwerking op het lichaam hebben. Groet van een niet meer sceptische meneer.